Количка

За нас

Онлайн магазин за специална селекция дрехи втора употреба

Скъпи приятели ,

Ние от drehata.bg започнахме с една идея, на която държим и до ден днешен – да превърнем всеки нов клиент в наш приятел. Стремим се да ви осигурим най-доброто обслужване, ежедневни промоции, ниски цени и бързи доставки.

Ние от drehata.bg предлагаме дрехи втора употреба, които ще задоволят всичките ви изисквания за качество, комфорт и стил.

Всички артикули, които предлагаме в drehata.bg са преминали през специално химическо чистене и дезинфекция и притежават сертификат за това.

Ние от drehata.bg предлагаме единствено висококачествени, маркови дрехи от световно известни брандове. Kрасивите дрехи трябва да бъдат обличани отново!

При нас в drehata.bg можете да сте уникални, като намерите единични бройки на нестандартни модели на скъпи марки и то по джоба ви.

Ние от drehata.bg вярваме, че нестандартните, винтидж дрешки имат далеч по-интересна история от масовката в моловете.

Ние отdrehata.bg вярваме, че екология не е само една модерна дума. Пазарувайки дрехи втора употреба, подпомагате опазването на ресурсите на Земята.

Ние от drehata.bg сме не само колеги, a приятели, и това не е просто клише. При нас резултатите, успехите и приятелска атмосфера вървят ръка за ръка. 

Офисът на drehata.bg се намира на ул. "Васил Левски" 154.

Наслаждавайте се докато пазарувате при нас!

Сърдечни поздрави от екипа на drehata.bg