Количка

Как да поръчаш

Как се прави поръчка:

Пазарувайте лесно и удобно маркови дрехи втора употреба от Drehata.bg . Можете да направите Вашата поръчка като следвате няколко прости

стъпки:

1.Изберете продукт

Разгледайте продуктите в отделните категории на главното меню на сайта. След като изберете продукт, можете да го добавите във Вашата  количка  докато сте още на продуктовата страница, като натиснете бутона  КУПИ.  Ако желаете да видите пълното описание на продукта, както  и всички снимки, кликнете върху него.

Натискайки бутона КУПИ, Вие добавяте продуктите към Вашата количка.

2.Отидете на страницата на Вашата количка

За да извършите действителната поръчка на избраните от Вас продукти, отидете на страницата на Вашата количка. Тук можете да прегледате поръчаните продукти.

3.Регистрация и данни за доставкаЗа по-лесно и бързо пазаруване препоръчваме, да направите Вашата регистрация предварително.

4.Избиране на метод за доставка

Цената на доставка с куриер е 4,50 лв. за цялата страна. При поръчка на стойност над 50 лв. доставката е безплатна.

За да финализирате поръчката, натиснете бутона ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА. На посочения от Вас e-mail  ще получите потвърждение за направената поръчка. 


Бързата поръчка не запазва продукта които искате да закупите. За да го запазите, направете поръчка като гост или с регистрация


Как се използва "купон":

Когато имаме намаление на дадени продукти, чрез "купон", то ние може да изберем продуктите, които сме харесали от категорията с намалени продукти и след това в кошницата да въведем нашият купон. 

Не се притеснявайте, дори да не успеете да въведете даденият купон по време на поръчка, то нашите служители ще могат да го добавят, за да си получите намалението.


Как се използва "ваучер":

Когато имате ваучер за дадена сума, то вие може да изберете вашите продукти и в кошницата да въведете вашият ваучер. 

Не се притеснявайте, дори да не успеете да въведете даденият ви ваучер, то може в коментар да го въведете и наши, служител обработващ поръчката Ви, ще го въведе и ще се използва.